Ungdomsvakta

On 17. september 2012

Kjeder du deg? Snakk med oss om alt og ingenting! Tirsdager fra klokken 20.00 til 22.00. Illustrerende bilde: Andreas Bakkebø, Bakkebo Photography

Ungdomsvakta er en landsdekkende tjeneste for ungdom mellom 12 opp til 23 år. Tjenesten drives av den frivillige organisasjonen UngHjelp. Betjeningen består av ungdommer mellom 17-24 år med erfaring innen psykisk helse og psykiatri.

Ungdomsvakta er et lavterskel tilbud i form av en samtaletjeneste, hvor ungdomsvakter snakker med andre undgommer, utveksler råd, erfaringer, støtter og motiverer. Det skal ikke gis faglige råd, dette innefatter: Diagnosesetting, medisinrelaterte råd o.l. UngHjelp sitt styre fastsatte et regelverk for tjenesten på årsmøtet våren 2013.

Chattetjenesten begynte for fullt i september 2012. Ungdomsvakta er åpen hver tirsdag klokken 20-22.

For å starte en chattesamtale klikker du på knappen nederst på høyre side på unghjelp.no – denne knappen er bare synlig når chatten er åpen.

På Ungdomsvakta kan du snakke med unge mennesker som er her for å støtte deg når du har det vanskelig eller lurer på noe. Alle samtalepartnere har taushetsplikt, så det du forteller går ikke videre. Du er anonym.

Ungdomsvakta er for deg som:


  • trenger noen å snakke med
  • bare har lyst å si hallo

  • lurer på noe
  • ønsker å snakke med noen som er/har vært i din situasjon
  • har lyst å bli hørt og støttet
  • er ensom

Man kan snakke med ungdomsvaktene om alt – ikke bare psykisk helse.

Tilbudet var opprettet for og gi ungdommer en mulighet til og snakke med noen på sin egen alder om ting dem lurer på eller vil fortelle om.

Ikke vær redd for å ta kontakt. HUSK tirsdager klokken 20.00 – 22.00.

Håper å se deg der!

 

Vennlig hilsen 

oss i UngHjelp

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.