Det er mer enn greit å være homofil

On 9. januar 2013
289614_10150243848352093_5976651_o beskjært

Foto: Aleksander Engesbak

Uansett hvor på jorden du bor, uansett rase, religion, kjønn og alder er det alltid greit å være homofil. Faktisk er det mye mer enn greit å være homofil, det er ofte flott å være homofil. Mitt mål er å dele med homofile og heterofile overalt, at det alltid er greit å være homofil.

Det er en lengsel etter sannheten.

Jeg har funnet ekte venner og bekjente som er fascinert når jeg tør å dele min sannhet om å være homofil. De spør mange spørsmål om homofili på grunn av uvitenhet, og det er ofte de spørsmålene som skaper redsel hos mange homofile.

Vit at du ikke er alene. Ingen tekst kan forandre historiens gang, eller gjøre verden til et perfekt sted, men sannheten er en mektig ting. Når vi begynner å snakke om sannheten kan magiske ting skje, og historien om hat og skam kan gå over til respekt.

Når fikk du velge din seksuelle legning? På hvilket punkt har du bestemt hvilken legning du vil bli tiltrukket av?

Jeg er selv åpenbart homofil, det er ingen hindring for meg. Alt handler om å godta seg selv og være seg selv. Det blir bedre.

Aleksander Engesbak, 17

Vil du også yte din mening? Skriv inn til oss her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.